Київміськбуд подав документи на участь у пограмі єОселя

Київміськбуд подав документи на участь у пограмі єОселя

Укрінформ
ПрАТ «Київміськбуд» подав документи на акредитацію перших житлових комплексів в державній іпотечній програмі єОселя.

Про це повідомила пресслужба компанії, передає Укрінформ.

«Директорка департаменту продажу і маркетингу Тетяна Маркова провела переговори з представниками Sense Bank щодо участі об’єктів ХК “Київміськбуд” у програмі єОселя», - йдеться у повідомленні.

Наголошується, що сторони погодили умови іпотечної програми та визначили перелік об’єктів, документи на які компанія подає на акредитацію до фінансової установи. 

За інформацією компанії, у програмі братимуть участь житлові комплекси «Медовий-2», «Отрада», Urban park, «Оберіг-2 (буд.1), «Урлівський-2», «Чарівне місто» (буд.1 та 2).

Після вивчення документів та підтвердження банком готовності надати акредитацію, у цих об’єктах можна буде придбати квартиру на умовах державної програми єОселя.

Читайте також: Кабмін планує залучити Світовий банк до програми єОселя

Як повідомлялося, керівник Київміськбуду Ігор Кушнір відсторонений від виконання обовʼязків. Національна поліція України проводить слідчі дії у справі щодо розтрати бюджетних коштів під час закупівлі квартир у Києві, у тому числі і у Київміськбуді. 

Раніше повідомлялося, що Київміськбуд призупинив роботу на своїх будмайданчиках через відсутність продажів і борги інвесторів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-