У Києві затримали чоловіка, який розгулював із бойовою гранатою

У Києві затримали чоловіка, який розгулював із бойовою гранатою

Фото
Укрінформ
У Києві під час патрулювання території Дніпровського району поліцейські виявили в чоловіка бойову гранату, порушник затриманий, йому оголошена підозра.

Про це повідомило головне управління Національної поліції у місті Києві, передає Укрінформ.

Як повідомляється, фігурант відпочивав із компанією біля багатоповерхівки на вулиці Сулеймана Стальського. Коли дільничні підійшли до них, помітно занервував.

Показати вміст своєї сумки чоловік спочатку відмовлявся. Коли справа дійшла до поверхневої перевірки особистий речей, повідомив, що на дні сумки лежить бойова граната.

На місце події були викликані вибухотехніки та слідчо-оперативна група територіального підрозділу. Звідти вилучена ручна протипіхотна оборонна граната (РГО) та запал до неї. Речові докази направлені на відповідну експертизу.

Читайте також: У Києві затримали чоловіка, який погрожував підірвати себе гранатою

Зловмисника правоохоронці доставили до управління поліції.

Порушником виявився уродженець Хмельницької області, 1982 року народження. Пояснити звідки в нього вибухонебезпечний пристрій і з якою метою його зберігав, чоловік не зміг.

Фігурант затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому інкримінується вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 (зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу) Кримінального кодексу України.

Підозрюваному загрожує до семи років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

Як повідомляв Укрінформ, днями у Києві затримали чоловіка, який погрожував підірвати себе гранатою під час сварки з дружиною.

Фото: поліція Києва

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-