Кличко доручив провести позапланову перевірку у столичному госпіталі ветеранів

Кличко доручив провести позапланову перевірку у столичному госпіталі ветеранів

Укрінформ
Київський міський голова Віталій Кличко доручив провести позапланову перевірку щодо тендера та заявленої вартості ремонтних робіт у Київському міському клінічному госпіталі ветеранів війни.

Як передає Укрінформ, про це Кличко повідомив у Фейсбуці.

"Після інформації, оприлюдненої деякими інтернет-виданнями, доручив Департаменту фінансового контролю та внутрішнього аудиту КМДА здійснити позапланову перевірку щодо проведення тендеру та заявленої вартості ремонтних робіт у "Київському міському клінічному госпіталі ветеранів війни", де місто планує створити великий реабілітаційний центр для військових", – зазначив він.

За словами Кличка, столична влада підготувала також звернення до правоохоронних органів із проханням перевірити дотримання та прозорість процедур щодо ремонту згаданого обʼєкта.

"Якщо були порушення і завищення цін, – скасовуємо тендер і оголошуємо новий. А щодо відповідальних осіб – за результатами перевірок будуть ухвалені відповідні рішення, в тому числі й кадрові", – запевнив мер.

Читайте також: Київрада просить уряд погасити борг держави перед столицею - майже ₴7 мільярдів

Як повідомлялося, Київський міський клінічний госпіталь ветеранів війни є комунальним некомерційним підприємством. На його базі планується створити Медичний центр реабілітації та паліативної допомоги на 350 ліжок.

Згідно з данними ЗМІ, минулого тижня Київський міський клінічний госпіталь ветеранів війни уклав чергові угоди на ремонт свого головного корпусу ще на 576 млн гривень. Таким чином, витрати на ремонт цього корпусу за рік сягнули понад 1 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-