У столичному метро відбудуться тренінги з домедичної допомоги

У столичному метро відбудуться тренінги з домедичної допомоги

Укрінформ
Фахівці Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф проведуть для киян 18 серпня тренінги з домедичної допомоги на 12-ти станціях метро.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації.

"Навичкам домедичної допомоги, зокрема первинної оцінки стану постраждалого, допомоги при масивній кровотечі, порушенні прохідності дихальних шляхів, зупинці кровообігу, термічних опіках, навчатимуть усіх охочих досвідчені спеціалісти та інструктори Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Представник ВООЗ в Україні оцінив потреби населення у сфері психічного здоров’я

Зазначається, що долучитися до тренінгів, які триватимуть з 13:00 до 17:00, зможуть всі охочі. Вони доступні на 12-ти станціях метро. Зокрема, на червоній лінії - у проміжних вестибюлях на «Шулявській», «Університеті», «Арсенальній», а також у переході на «Театральній».

На синій лінії лікарі тренуватимуть у вестибюлях перед турнікетами на «Олімпійській», «Палаці «Україна», «Площі Українських Героїв», «Героїв Дніпра».

Також домедичній допомозі навчатимуть на станціях зеленої лінії - на «Дорогожичах» (проміжний вестибюль), «Звіринецькій» (перехід), «Печерській» (проміжний вестибюль), «Позняках» (балкон над платформою).

Як повідомлялося, у столичному метро кожної третьої п’ятниці місяця навчають навичкам надання домедичної допомоги.

Фото: kyivcity.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-