На розкраданні грошей для ремонту укриття в Святошинському районі викрили ще одного фігуранта

На розкраданні грошей для ремонту укриття в Святошинському районі викрили ще одного фігуранта

Укрінформ
У Києві викрили директора приватного підприємства у пособництві в розкраданні 800 тис. грн на ремонті укриттів.

Як передає Укрінформ, про це Київська міська прокуратура повідомляє у Телеграмі.

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури викрито та повідомлено про підозру директору приватного підприємства у пособництві в розтраті та привласненні бюджетних коштів у сумі понад 800 тис. грн під час капітального ремонту укриття (ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України).

Читайте також: Чиновника Святошинської РДА відсторонили через розкрадання при ремонті укриттів

У межах кримінального провадження правоохоронці задокументували протиправні дії посадовця, який здійснював технічний нагляд при виконанні робіт з ремонту найпростішого укриття для населення на території Святошинського району Києва.

Зокрема, під час проведення огляду зазначеного об’єкту правоохоронці з залученням експерта-будівельника зафіксували факти невиконання робіт в повному обсязі, неякісне виконання робіт, використання неякісних легкозаймистих, пожежонебезпечних матеріалів, а також суттєве завищення їх вартості.

На теперішній час директору підприємства вручене повідомлення про підозру та вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Читайте також: Шмигаль анонсував повторну перевірку укриттів по всій Україні

Раніше в межах цього ж провадження прокуратура повідомила про підозру начальнику Управління будівництва, архітектури та землекористування Святошинської РДА та підряднику.

Як повідомляв Укрінформ, у серпні правоохоронці викрили керівника столичного комунального підприємства та підрядника в розкраданні 4,7 млн грн на ремонті доріг у Солом’янському районі Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-