У Київському ТЦК прокоментували затримання начальника районного військкомату

У Київському ТЦК прокоментували затримання начальника районного військкомату

Укрінформ
Керівництво Київського міського територіального центру комплектування всебічно сприятиме проведенню слідства щодо начальника районного ТЦК, якому було повідомлено про підозру у незаконному переправленні осіб через держкордон України.

Про це у Фейсбуці поінформувала пресслужба Київського міського ТЦК та СП, передає Укрінформ.

«Керівництво та особовий склад Київського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, як і все суспільство обурене та засуджує вчинок військовослужбовця і всебічно сприятиме проведенню слідства», - запевнили у пресслужбі.

За даними Київського міського ТЦК, працівники ДБР затримали начальника районного територіального центру комплектування і соціальної підтримки. 

За процесуального керівництва Офісу генпрокурора фігуранту було повідомлено про підозру у незаконному переправленні осіб через держкордон України (ч. 3 ст. 332 ККУ).

Читайте також: Данілов – про перевірку військкоматів: 11 областей знаходяться в зоні особливої уваги

«Подано клопотання щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному та відсторонено від посади. Триває досудове слідство», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, у Офісі генерального прокурора заявили, що правоохоронці затримали начальника Голосіївського районного у місті Києві територіального центру комплектування і соціальної підтримки, який разом із керівником відділу Київської міської військової адміністрації за гроші переправляв військовозобов’язаних через кордон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-