На перетині вулиць Дегтярівської та Довженка зміняться маршрути громадського транспорту

На перетині вулиць Дегтярівської та Довженка зміняться маршрути громадського транспорту

Укрінформ
У Києві цими вихідними на перетині вулиць Дегтярівської та Олександра Довженка змінять рух маршрути громадського транспорту.

Про це у Телеграмі повідомила пресслужба Київської міської державної адміністрації, передає Укрінформ.

“Цими вихідними на перетині вулиць Дегтярівської та Олександра Довженка зміняться маршрути громадського транспорту. Зміни вносяться у маршрути з 29 липня і до закінчення комендантської години 31 липня через роботи на Дегтярівському шляхопроводі”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Бородянці відкрили рух відновленим мостом через річку Здвиж

Так, буде закрито рух тролейбусів на вул. Олени Теліги та вул. Олександра Довженка на ділянці від вул. Дорогожицька до ТРЕД № 2.

Тролейбусні маршрути №№ 22-К, 27, 42-Д – від вул. Кадетський Гай, зал. ст. «Київ-Волинський» та ст. м. «Либідська» до Індустріального шляхопроводу. Тролейбуси будуть рухатися під №№ 22-А, 27-К, 42-К.

Тролейбусний маршрут № 30 – від вул. Милославської до вул. Кадетський Гай, через вул. Дорогожицьку, вул. Юрія Іллєнка, вул. Січових Стрільців, вул. В’ячеслава Чорновола, просп. Повітрофлотський. Тролейбуси курсуватимуть під № 30-Д.

Автобусні маршрути в режимі маршрутного таксі №№ 150, 223, 227, 421, 463, 550 рухатимуться від вул. Олександра Довженка – підйом на вул. Дегтярівську – перетин вул. Дегтярівської – з’їзд на вул. Олени Теліги (в обох напрямках)

Читайте також: У столиці на місяць обмежать рух у тунелі на Севастопольській площі

На час робіт курсуватиме тимчасовий автобусний маршрут № 27-ТР – просп. Оболонський – просп. Степана Бандери – вул. Олени Теліги – вул. Олександра Довженка – вул. Вадима Гетьмана – вул. Борщагівська – Індустріальний провулок – вул. Вадима Гетьмана.

Як повідомляв Укрінформ, у столиці триває капітальний ремонт і реконструкція 11 вулиць та розв'язок.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-