У Києві оголосили підозру водію, який на блокпосту збив військових

У Києві оголосили підозру водію, який на блокпосту збив військових

Укрінформ
Прокуратура повідомила про підозру водію автомобіля Volkswagen, який скоїв у Києві дорожньо-транспортну пригоду, в якій загинув військовий.

Про це інформує пресслужба Київської міської прокуратури у Телеграмі, передає Укрінформ. 

“Повідомлено про підозру водію автомобіля Volkswagen за фактом смертельної ДТП, в результаті якої один військовослужбовець загинув, ще один госпіталізований з травмами”, - йдеться у повідомленні.

Як встановило слідство, смертельна аварія сталася 25 липня близько 00:05 у Святошинському районі столиці.

Водій автомобіля Volkswagen, рухаючись по проспекту Берестейському в період дії комендантської години, здійснив наїзд на військовослужбовців Нацгвардії, які несли службу на блокпосту.

Внаслідок ДТП один військовий від отриманих травм помер. Інший - госпіталізований у важкому стані.

Крім того, водій протаранив ще один автомобіль, в якому перебував військовослужбовець. Він отримав легкі тілесні ушкодження, лікарі надали йому допомогу.

“Наразі водію повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави”, - поінформували в прокуратурі.

Читайте також: ВРП продовжила відсторонення судді Тандира, який збив нацгвардійця на блокпосту

Слідчі дії тривають. Справу розслідують працівники столичної поліції.

Як повідомлялося, водій іномарки на великій швидкості скоїв наїзд на військовослужбовців Нацгвардії, які несли службу на блокпосту в Києві.

Правоохоронці провели огляд водія на стан сп’яніння за допомогою приладу "Драгер", який не виявив алкоголю в його організмі, втім подальші експертизи встановлять, чи перебував водій під дією наркотиків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-