У Києві затримали чоловіка, який влаштував стрілянину на Голосіївському проспекті

У Києві затримали чоловіка, який влаштував стрілянину на Голосіївському проспекті

Фото
Укрінформ
У Києві правоохоронці затримали місцевого жителя, який влаштував стрілянину на Голосіївському проспекті, зловмиснику оголошена підозра.

Як передає Укрінформ, про це повідомило Головне управління Національної поліції у місті Києві.

Застосував зброю фігурант проти перехожого. Так, за повідомленням громадян, що надійшло на лінію "102", між чоловіками відбувся словесний конфлікт. У ході суперечки зловмисник дістав зброю та здійснив кілька пострілів у бік потерпілого.

Стрілком виявився 42-річний киянин. Прибувши на місце події, поліцейські виявили в нього зброю.

Чоловік був затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Речовий доказ правоохоронці вилучили та направили на проведення експертизи.

Згідно з висновком експерта, вилучений у фігуранта пістолет був виготовлений шляхом переробки саморобним способом. Належить він до короткоствольної вогнепальної зброї.

Читайте також: Вибух у суді Києва: правопорушник загинув на місці

Підозрюваному інкримінується вчинення злочину, передбаченого двома статтями Кримінального кодексу України:

ч. 1 ст. 263 – придбання й носіння вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу;

ч. 4 ст. 296 – хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для заподіяння тілесних ушкоджень.

Суд обрав чоловіку запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Зловмиснику загрожує до семи років ув’язнення. Слідство триває.

Як повідомляв Укрінформ, у червні в Одеській області працівник територіального центру комплектування та соціальної підтримки влаштував стрілянину під час вручення повістки.

Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-