Суд заарештував водія, який збив у Києві дитину на велосипеді

Суд заарештував водія, який збив у Києві дитину на велосипеді

Укрінформ
Шевченківський райсуд Києва обрав запобіжний захід водію, який збив дитину на велосипеді, у вигляді арешту без альтернативи внесення застави.

Про це поінформували у відділі комунікації поліції Києва, передає Укрінформ.

"Сьогодні, 12 червня, Шевченківський районний суд столиці обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави", – уточнюється у повідомленні.

Зазначається, що 11 червня до столичної поліції надійшло повідомлення про ДТП із потерпілою дитиною на проспекті Визволителів.

За інформацією слідства, водій авто Daewoo Nexia, 2002 року народження, рухався із значним перевищенням швидкості у крайній правій смузі проїзної частини, яка призначена для руху громадського транспорту.

"При наближенні до регульованого пішохідного переходу водій проїхав на заборонений червоний сигнал світлофору та скоїв наїзд на малолітнього хлопця, який переїжджав пішохідний перехід на велосипеді. Лікарі госпіталізували хлопчика до медустанови", – поінформували у поліції.

Правоохоронці повідомили фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило тяжке тілесне ушкодження.

Читайте також: На Прикарпатті сталася ДТП, п’ятеро загиблих

Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Як повідомлялося, у Києві правоохоронці повідомили про підозру водію Daewoo Nexia, який збив дитину на велосипеді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-