У Києві затримали чоловіка, який розбещував підлітків

У Києві затримали чоловіка, який розбещував підлітків

Укрінформ
Правоохоронці Києва затримали та повідомили про підозру місцевому жителю, який розбещував та вчиняв розпусні дії відносно двох неповнолітніх.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Жертвами кривдника стали двоє 15-річних хлопців. У ході проведення слідчих дій поліцейські встановили, що це раніше не судимий 39-річний чоловік.

Він неодноразово зв’язувався з хлопцями телефоном та назначав зустріч у власній квартирі, після чого вчиняв відносно дітей розпусні дії та надавав грошову винагороду.

Разом з тим, на флеш-накопичувачі фігурант зберігав фото- та відеоматеріали з дитячою порнографією, котрі завантажував з мережі Інтернет.

Чоловіку повідомили про підозру за трьома статтями Кримінального кодексу України: ч. 2 ст. 155 - вчинення дій сексуального характеру з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку поєднані з наданням грошової чи іншої винагороди потерпілій особі; ч. 1,3 ст. 156-1 - домагання дитини для сексуальних цілей; ч. 1 ст. 301-1 - умисне одержання доступу до дитячої порнографії з використанням інформаційно-телекомунікаційних систем чи технологій або умисне її придбання, або умисне зберігання, ввезення в Україну, перевезення чи інше переміщення дитячої порнографії без мети збуту.

Оболонський районний суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у сумі 214 720 гривень.

Читайте також: У Дніпрі затримали священика УПЦ МП, який розбещував рідних доньок

Санкція найбільш тяжкої статті передбачає до восьми років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Окрім того, у слідчих є підстави вважати, що фігурант може бути причетним ще до низки аналогічних злочинів.

Як повідомляють ЗМІ підозрюваний – журналіст видання "Вести"..

Як повідомляв Укрінформ, у травні поліцейські затримали уродженця Бердянська, який згвалтував чотирирічну дівчинку у Броварах Київської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-