Зачинене укриття: Кличко просить відсторонити голову Деснянського району на час слідства

Зачинене укриття: Кличко просить відсторонити голову Деснянського району на час слідства

Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко звернувся до Офісу Президента та Уряду щодо відсторонення голови Деснянського району столиці Дмитра Ратнікова від виконання обовʼязків на час слідства.

Як передає Укрінформ, про це Кличко повідомляє у Телеграмі.

“Звернувся до Офісу Президента та Уряду, які погоджують призначення та звільнення глав районів столиці, про відсторонення голови Деснянського району Дмитра Ратнікова від виконання обовʼязків, поки триває слідство щодо того чи було відчиненим вночі укриття в поліклініці, біля якої загинули троє людей”, - написав Кличко.

Мер Києва заявив, що відстороненим має бути і керівник медичного закладу, якого призначала Деснянська районна адміністрація.

Кличко підкреслив, що дав окреме доручення главам районів столиці негайно перевірити всі укриття, за роботу яких відповідають голови районних державних адміністрацій міста.

Читайте також: У Києві патрульні перевірятимуть, чи відчинені укриття – Кличко

Як повідомляв Укрінформ, у Києві загинуло троє людей, які під час повітряної тривоги намагалися потрапити у закрите бомбосховище. Поліція Києва вже розпочала за цим фактом провадження щодо службової недбалості.

Крім того, усі заходи в районах столиці, які були заплановані до Дня захисту дітей 1 червня, скасовані.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-