Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Влада Києва заявляє, що столиця пройшла пік весняної повені

Влада Києва заявляє, що столиця пройшла пік весняної повені

Укрінформ
У Києві пік весняної повені позаду, від учорашнього вечора рівень води у Дніпрі не змінився.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомляє Київська міська державна адміністрація з посиланням на Укргідрометцентр.

Станом на 08:00 25 квітня рівень води у Дніпрі становив 592 см над позначкою "0" поста біля мосту Метро. Такий же рівень води був зафіксований о 20:00 24 квітня.

"Це означає, що добові коливання рівня води якщо й відбуваються, то в межах 5-10 см, проте загальний рівень води поступово зменшується. Критичний рівень води становить 715 см і більше", - ідеться у повідомленні.

За інформацією Укрідрометцентру, 25-26 квітня на Дніпрі у Києві, Вишгородському, Броварському та Бориспільському районах Київської області утримуватиметься затоплення заплавних територій та часткове затоплення низьких прирічкових територій (І рівень небезпеки – жовтий).

Читайте також: Весняна повінь: підтоплень поменшало, рівень води у річках - під контролем

"Столичні рятувальники продовжують моніторити ситуацію, а сили цивільного захисту перебувають у стані готовності", - наголосили у КМДА.

Як повідомляв Укрінформ, за інформацією Укргідроенерго, на річках півночі України спостерігається тенденція до зниження темпів підняття рівня води.

Фото: Марія Ковальчук

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-