Перевірки маршруток: КМДА розірвала договори з шістьма перевізниками

Перевірки маршруток: КМДА розірвала договори з шістьма перевізниками

Укрінформ
Департамент транспортної інфраструктури КМДА розірвав в односторонньому порядку шість договорів із недобросовісними приватними автомобільними перевізниками.

Як передає Укрінформ, про це повідомили в Департаменті транспортної інфраструктури КМДА. 

Зазначається, що рішення про розірвання договорів було ухвалено внаслідок перевірок, які відбувалися з березня. 

«Із початку березня 2023 року ми активно перевіряли роботу столичних автобусних перевізників. За їх результатами ми розірвали 6 договорів про організацію перевезень пасажирів на автобусних маршрутах загального користування з тими перевізниками, що недобросовісно виконували свої обов’язки. Перевагу в реорганізації маршрутної мережі в подальшому буде надано автобусам і тролейбусам великої та особливо великої місткості КП «Київпастранс», а також приватним перевізникам, які якісно виконуватимуть умови договору», – наголосили в Департаменті транспортної інфраструктури.

Читайте також: Укрзалізниця запроваджує додаткові пізні рейси у Києві

Відтак, із 20 квітня буде подовжено тролейбусний маршрут № 36 «Вул. Північна – станція метро «Святошин» до вулиці Чорнобильської. 

Повідомляється, що також внесено зміни в шлях слідування автобусного маршруту № 97К «Масив Новобіличі – вул. Академіка Єфремова» – із заїздом на вулиці Миколи Ушакова, Прилужну та Чорнобильську. Відповідно на цих маршрутах збільшено кількість рухомого складу, інформують у КМДА.

Як повідомлялося, у більшості районів Києва розпочали облаштовувати кільцеві розв’язки на перехрестях, загалом цього року планують облаштувати близько 40 нових кільцевих розв’язок для підвищення безпеки руху.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-