У Києві чоловік обстріляв торговельний кіоск, йому оголосили підозру

У Києві чоловік обстріляв торговельний кіоск, йому оголосили підозру

Фото
Укрінформ
У Солом’янському районі Києва чоловік обстріляв торговельний кіоск, у якому перебували люди, зловмиснику оголошена підозра.

Як передає Укрінформ, про це поліція Києва повідомила у Фейсбуці

Подія відбулася на вулиці Солом’янська. Встановлено, що між фігурантом і продавцем виник словесний конфлікт, після чого правопорушник пішов. Через декілька хвилин він повернувся уже зі зброєю.

Зловмисник нецензурно висловлювався на адресу опонента та здійснив кілька пострілів у кіоск. Ніхто з відвідувачів не постраждав.

Правоохоронці опитали свідків злочину й оглянули місце події, звідки вилучили три патрони та дві гільзи калібру 7,62, також встановили особу нападника й адресу його проживання.

За силової підтримки спецпризначенців Корпусу оперативно-раптової дії (КОРД) поліцейські провели обшук у квартирі 49-річного чоловіка. Правопорушника слідчі затримали, з його оселі вилучили зброю, набої та одяг, у якому був скоєний злочин.

Читайте також: Кинув у людей бойову гранату: мешканцю Красногорівки повідомили про підозру

Кримінальне провадження розпочате за ч. 4 ст. 296 (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для заподіяння тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.

Затриманому оголошена підозра. Йому загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Найближчим часом суд обере зловмиснику запобіжний захід.

Як повідомляв Укрінформ, у Броварах Київської області затримали хулігана, який напав на продавчиню. У його наплічнику виявили дев’ять гранат, пістолет і два автомати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-