У Києві призупинили оплату за паркування на муніципальних майданчиках

У Києві призупинили оплату за паркування на муніципальних майданчиках

Укрінформ
У столиці тимчасово не стягуватимуть оплату паркування на майданчиках комунального підприємства «Київтранспарксервіс» до завершення юридичних процедур, пов'язаних із оновленням договорів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

«Оплату паркування на майданчиках КП «Київтранспарксервіс» тимчасово призупинено до завершення юридичних процедур, пов'язаних із оновленням договорів. Зміни будуть відображені у додатку «Київ Цифровий». Про відновлення оплати за паркування містян повідомлять завчасно», - ідеться в повідомленні.

У КМДА зауважили, що інспектори з паркування тимчасово не штрафуватимуть водіїв за несплату паркування, проте закликали автовласників паркуватися відповідно до Правил дорожнього руху, в спеціально відведених для цього місцях. За порушення ПДР передбачені штрафи, які продовжують діяти.

Читайте також: У Києві не планують ліквідовувати пішохідну зону біля Бессарабської площі

Також автовласникам нагадали, що на вулицях працюють «паркувальники»-шахраї, які вимагають у водіїв готівку. Про такі випадки треба повідомляти поліцію.

Як повідомляв Укрінформ, у столиці встановили нові тарифи на користування майданчиками КП «Київтранспарксервіс» для паркування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-