На Одеському вокзалі презентують книгу Андрія Пермякова «Залізна евакуація»

На Одеському вокзалі презентують книгу Андрія Пермякова «Залізна евакуація»

Укрінформ
В Одесі у суботу, 25 березня, на залізничному вокзалі відбудеться презентація книги Андрія Пермякова «Залізна евакуація» про воєнний та евакуаційний досвід.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства культури та інформаційної політики, передає Укрінформ.

«Презентація пройде у форматі документального театру... Актори читатимуть задокументовані історії першоджерел, які описують воєнний і евакуаційний досвід та щоденний героїзм залізних людей української залізниці з емоціями персонажів та авторським художнім поглядом на кожну подію», - йдеться у повідомленні.

За даними МКІП, у презентації, яка розпочнеться о 16-й годині, разом з автором книги братимуть участь Римма Зюбіна, Зіновій Карач, Таміла Бурсова та Лариса Слобідська. Також будуть присутні реальні герої, співробітники Одеської залізниці.

Читайте також: В Івано-Франківську презентували книгу про життєпис міста за 260 років

Зазначається, що усім представникам бібліотек міста Одеси, присутнім на презентації, книжка буде передана безкоштовно. Добровільні внески будуть спрямовані у фонд «Залізна родина», залізничникам та їх сім’ям, постраждалим від війни.

Книжка видана «Креативною агенцією «Артіль» і благодійним фондом «Бібліотечна Країна» за підтримки МКІП. Захід відбудеться за підтримки Управління культури Одеської міської ради.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві відбулася презентація книги «Сни про Херсон» історика Артема Петрика, який вісім місяців прожив в окупованому місті.

Фото: Укрзалізниця

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-