У Київраді відновили онлайн-трансляції засідань

У Київраді відновили онлайн-трансляції засідань

Укрінформ
У Київській міській раді відновили онлайн-трансляції засідань комісій та пленарних засідань.

Як передає Укрінформ, таке рішення було прийнято 23 березня на пленарному засіданні ІІ сесії Київської міської ради ІХ скликання 64 депутатами.

«Наразі передбачено, що трансляції пленарних засідань Київської міської ради та засідань її виконавчого органу здійснюються у повному обсязі, проте їх розміщують на офіційному вебсайті протягом 24 годин із часу закінчення відповідного зібрання. Водночас з метою підвищення рівня відкритості та прозорості діяльності депутатський корпус Київської міської ради прийняв рішення, яке передбачає скасування цих обмежень та відновлення онлайн-трансляції всіх засідань», – сказав депутат Київської міської ради Леонід Ємець.

Читайте також: Київрада затвердила програму «Підтримка киян – захисників та захисниць України»

Депутат наголосив, що на офіційному сайті Київської міської ради буде опубліковано інформацію про час та місце проведення постійних комісій, і всі охочі зможуть ознайомитись з переліком питань, які передбачається винести на розгляд.

Як повідомлялося, в умовах воєнного стану в Україні засідання постійних комісій та пленарні засідання Київської міської ради проводились за особливою процедурою. Таке рішення було ухвалене 13 березня 2022 року. Зокрема, ним було скасовано онлайн-трансляції пленарних засідань та постійних комісій, також не оприлюднювалися результати голосування.

Фото: kmr.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-