Київське метро отримало розкладні стільці, якими можна користуватися під час повітряної тривоги

Київське метро отримало розкладні стільці, якими можна користуватися під час повітряної тривоги

Фото
Укрінформ
У Києві станції метро укомплектували додатковими розкладними стільцями, ковдрами та матрацами, якими можна скористатися під час повітряної тривоги.

Як передає Укрінформ, про це Комунальне підприємство "Київський метрополітен" повідомляє у Фейсбуці.

“У столичному метрополітені 46 підземних станцій укомплектували додатковими розкладними стільцями, ковдрами та матрацами. Люди можуть скористатися стільцями на час оголошення сигналу “Повітряна тривога”. Для цього необхідно підійти до чергової по станції, яка перебуває на платформі”, - ідеться в повідомленні.

КП "Київський метрополітен" закликає повертати стільці працівникам станції після відбою повітряної тривоги та дбайливо ставитися до майна. А також пам’ятати, що стільці використовуватимуть й інші люди.

Читайте також: У Києві з 26 березня транспорт працюватиме на годину довше

Потреба на кожну станцію формувалась з урахуванням її особливостей, пасажиропотоку та кількості цивільного населення, що користується нею як укриттям. На випадок тривалої небезпеки (понад 12 годин) передбачено використання ковдр і матраців.

Як повідомляв Укрінформ, у березні столичне метро отримало 10 500 розкладних стільців, 1500 ковдр та 1500 матраців від Міжнародної організації з міграції для використання станцій як укриття під час повітряних тривог.

Фото: Київський метрополітен

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-