У Києві та області - стабілізаційні відключення світла

У Києві та області - стабілізаційні відключення світла

Оновлено
Укрінформ
Через пошкодження обладнання в деяких районах Київської області застосовані стабілізаційні відключення електроенергії. Також стабілізаційні графіки відключення світла діють у деяких районах столиці.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ДТЕК у Телеграмі.

«На Київщині частково застосовані стабілізаційні відключення світла. У частині Бучанського, Обухівського та Фастівського районів відбуваються відключення згідно стабілізаційних графіків», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що через пошкодження обладнання енергооб’єкти не можуть передавати енергію для всіх мешканців цих районів. Тому за командою Укренерго були застосовані стабілізаційні відключення згідно з графіками.

Читайте також: У Міненерго заявили, що генерація забезпечує потреби у електроенергії по всій країні

Згодом у ДТЕК додали, що у частині Голосіївського, Святошинського, Шевченківського та Солом'янського районів столиці також застосовані стабілізаційні відключення електроенергії.

Зазначається, що через пошкодження обладнання енергооб’єкти не можуть передавати енергію для всіх мешканців цих районів.

Як повідомлялося, енергетики ДТЕК протягом двох діб повернули світло для понад 6 тисяч родин у 26 населених пунктах Донецької області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-