У Києві через обстріл 40% споживачів без опалення, на верхніх поверхах може не бути води

У Києві через обстріл 40% споживачів без опалення, на верхніх поверхах може не бути води

Укрінформ
У Києві внаслідок ворожого обстрілу 40% споживачів залишаються без опалення, на верхніх поверхах багатоповерхівок може бути тимчасово відсутнє водопостачання.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив міський голова Віталій Кличко.

"Після ракетної атаки, у зв’язку з екстреними відключеннями електроенергії, 40% споживачів столиці наразі без опалення. Водопостачання працює в штатному режимі", - зазначив мер столиці.

Водночас, як повідомляє Київська міська державна адміністрація у Телеграмі, на верхніх поверхах багатоповерхівок можуть бути перебої з водою.

"Київводоканал інформує, що на верхніх поверхах багатоповерхівок може бути тимчасово відсутнє водопостачання. У зв'язку з перебоями електропостачання спостерігались перепади тиску у водопровідних мережах міста", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Житомир - без води унаслідок нічної атаки ворожих безпілотників

Наразі водопровідні насосні станції Київводоканалу продовжують працювати. Тиск у мережах стабілізовано, але ще може спостерігатися відсутність водопостачання на верхніх поверхах багатоповерхових будинків, зауважили в КМДА.

Як повідомляв Укрінформ, через ракетну атаку столичні енергетики застосували технологічні екстрені відключення енергопостачання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-