Київ залишається у графіках стабілізаційних відключень - Yasno

Київ залишається у графіках стабілізаційних відключень - Yasno

Укрінформ
Київ залишається у графіках стабілізаційних відключень електроенергії. 

Як передає Укрінформ, про це генеральний директор Yasno Сергій Коваленко повідомив у Фейсбуці.

«Сьогоднішній день у Києві провели у стабілізаційних відключеннях. Обмеження все ще значні, тому світло-сірі зони графіку також відключалися», - заявив Коваленко.

Читайте також: Києву не вистачає електроенергії для переходу до відключень за графіком – Yasno

Він повідомив, що на завтра, 20 січня, НЕК «Укренерго» дає на місто 952 МВт для споживання. «Це покриє 60% потреб міста, отже ми залишаємося у графіках», - заявив Коваленко.

На Дніпропетровську область ліміти становлять 1192 МВт, це 54% від потреби.

«Я розумію, що останнім часом може здаватися, що світла немає, тому платити за нього не потрібно. Мушу вас запевнити: зараз кожна ваша сплачена гривня важлива», - заявив Коваленко.

Читайте також: Через суттєвий дефіцит електрики — у шести областях аварійні відключення

Він зазначив, що загалом з початку війни рівень оплат за комуналку впав. Тому обсяги коштів, які надходять для ремонтів мереж та дотримання їх у належному стані зараз також зменшилися.

«Попри обмеження електроенергії і усі незручності, які з ними пов’язані, важливо, щоб усі вчасно сплачувати за спожиту електроенергію. Оскільки в тарифі 20% - це витрати на експлуатацію мереж», - заявив Коваленко.

Як повідомляв Укрінформ, 14 січня російські загарбники здійснили черговий ракетний удар по енергетичній інфраструктурі України. На всіх пошкоджених обстрілами об’єктах тривають ремонтні роботи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-