Київ максимально наблизився до стабілізаційних графіків – Yasno

Київ максимально наблизився до стабілізаційних графіків – Yasno

Укрінформ
У Києві максимально наблизилися до стабілізаційних графіків подачі електроенергії.

Як передає Укрінформ, про це генеральний директор Yasno Сергій Коваленко повідомив у Фейсбуці.

“Черговий день в екстрених відключеннях у Києві. Але ми вже максимально наблизилися до стабілізаційних графіків. Орієнтуємося, що завтра місто включається у нього”, - написав він.

Коваленко зауважив, що дефіцит електроенергії залишається значним. Так, сьогодні, 18 січня, обсяги споживання становили 952 МВт вдень. А на завтра, 19 січня, Національна енергетична компанія дає обмеження у 938 МВт вдень. Це означає, що відключення будуть зачіпати і світло-сірі зони графіку.

Також генеральний директор Yasno додав, що у коментарях він часто бачить скарги, що попри заклики економії та відключення деякі торговельні центри і магазини продовжують світитися і працювати.

Читайте також: Києву не вистачає електроенергії для переходу до відключень за графіком – Yasno

“Найбільш імовірно, що ТЦ чи магазин мають альтернативні джерела енергії. Тут подбали про забезпечення світлом завчасно, оскільки розуміють, що це і робочі місця, і комфорт для клієнтів, і змога для них же підзарядитися, погрітися”, - пояснив він.

Як повідомлялося, 14 січня російські загарбники здійснили черговий ракетний удар по енергетичній інфраструктурі України. На всіх пошкоджених обстрілами об’єктах тривають ремонтні роботи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-