У Києві викрили ще одного порушника, який запускав феєрверки новорічної ночі

У Києві викрили ще одного порушника, який запускав феєрверки новорічної ночі

Укрінформ
У Києві поліцейські викрили порушника, який запускав феєрверки у новорічну ніч в Оболонському районі.

Як передає Укрінформ, про це відділ комунікації поліції Києва повідомляє у Телеграмі.

У поліції нагадали, що у новорічну ніч до правоохоронців надходили повідомлення від громадян про використання піротехніки в Оболонському і Подільському районах. Загалом надійшли 19 скарг. Відповідні відео з місць публікували місцеві Телеграм-канали. За обома фактами розпочаті кримінальні провадження та затримані причетні.

"Так, 1 січня близько опівночі невідомий на території футбольного майданчика на вулиці Маршала Тимошенка здійснив запуски феєрверків. Слідчо-оперативна група задокументувала подію, вилучила з місця речові докази - дві упаковки з-під піротехнічних виробів та згодом встановила особу порушника", - ідеться у повідомленні.

Ним виявився киянин 1984 року народження.

Читайте також: Поліція у новорічну ніч отримала понад 80 повідомлень про використання піротехніки

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

За процесуального погодження Оболонської окружної прокуратури фігуранту повідомили про підозру. Йому загрожує до п‘яти років обмеження волі.

Як повідомляв Укрінформ, 1 січня у Києві поліція затримала чоловіка, який у новорічну ніч запускав феєрверки у Подільському районі столиці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-