У Києві в одному з пошкоджених обстрілом будинків тривають першочергові ремонтні роботи - Кличко

У Києві в одному з пошкоджених обстрілом будинків тривають першочергові ремонтні роботи - Кличко

Укрінформ
У Солом’янському районі Києва тривають першочергові ремонтні роботи в одному будинків, пошкоджених унаслідок масованого ракетного удару, здійсненого російськими загарбниками 31 грудня.

Як передає Укрінформ, про це мер столиці Віталій Кличко повідомив у Телеграмі.

"Тривають першочергові ремонтні роботи в одному з пошкоджених вчорашніми обстрілами будинків у Солом’янському районі столиці. Комунальні служби продовжують посилено працювати, щоб оперативно ліквідувати наслідки російської атаки. Наразі задіяно 14 одиниць техніки та майже 90 комунальників міста", — зазначив він.

Мер закликав мешканців постраждалого будинку звертатися для отримання інформації та допомоги за телефонами: 0675211939 і 0442909050, а також повідомити про контакти комунікації своїх сусідів, які нині не вдома.

Читайте також: У центрі Києва збили ракету: уламками потрощило автівки

Як повідомлялося, 31 грудня російська федерація вкотре здійснила проти України масовану ракетну атаку. Загалом ворог випустив понад 20 крилатих ракет, 12 з них знищені силами протиповітряної оборони.

У Києві 31 грудня вибухи пролунали в Солом‘янському, Печерському й Голосіївському районах, є руйнування.

У новорічну ніч рф атакувала Україну безпілотниками-камікадзе іранського виробництва Shahed-131/136. Загалом силами ППО були знищені 45 таких безпілотників. Зокрема, у Києві були виявлені 32 повітряні цілі, усі були знищені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-