Пункти незламності у столичних школах працюватимуть повноцінно у випадку блекауту

Пункти незламності у столичних школах працюватимуть повноцінно у випадку блекауту

Укрінформ
Пункти незламності в школах мають запрацювати на повну лише у випадку повного блекауту в столиці.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону сказав речник Київської міської військової адміністрації Михайло Шаманов, передає Укрінформ.

"Надходили певні скарги до нас про те, що мовляв ще до того, як почалися канікули, в школах, де розташовані пункти незламності, казали, що були певні проблеми зарядити свої гаджети. Ще раз нагадуємо: в школах, де тривав навчальний процес, ці пункти незламності на повну мають запрацювати лише у випадку повного блекауту в столиці. І зараз не треба їх перевантажувати. Для керівників цих закладів перш за вже (головним — ред.) був навчальний процес”, - сказав Шаманов.

Він додав, що формат навчання визначають керівники навальних закладів.

Читайте також: Найближчі «пункти незламності» тепер можна знайти й у Вайбері - ОП

Керівник КМВА нагадав, що столиці працює 430 стаціонарних пунктів незламності, понад 60 наметів ДСНС. Дізнатися де знаходяться ці пункти можна на сайті https://nezlamnist.gov.ua. В пунктах можна підзарядити свої гаджети, випити чаю або кави, в багатьох є дитячі куточки.

Шаманов наголосив, що стаціонарні пункти незламності працюють до комендантської години, під час повітряної тривоги вони зачинені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-