Відключення світла в Києві стають більш прогнозованими - YASNO

Відключення світла в Києві стають більш прогнозованими - YASNO

Укрінформ
Ситуація в енергетичній системі Києва стабілізується, незабаром можливе повернення столиці до планових відключень електропостачання.

Як передає Укрінформ, про це генеральний директор YASNO Сергій Коваленко повідомив у Фейсбуці.

«Перш за все, колеги бачать, що ситуація в енергосистемі Києва стабілізується. Відключення стають більш прогнозованими, завдяки неймовірній роботі енергетиків. Сподіваюся, найближчим часом зможемо повернутися до графіків», — зазначив він.

Коваленко наголосив, що в разі повернення до планових відключень важливо економно користуватися електроприладами, особливо під час підготовки до свят.

«Маємо використовувати електроенергію відповідально, щоб із постачанням не було перекосів. Особливо не вмикати у розетку все підряд у перші 15 хвилин після того, як дають світло», — підкреслив гендиректор Yasno.

Читайте також: Київ отримує стабільні обсяги електроенергії, які вдається рівномірно розподілити - YASNO

Як повідомлялося, у Києві тривають екстрені відключення електроенергії. Складені раніше графіки стабілізаційних відключень не діють.

З 10 жовтня українська енергосистема пережила дев’ять хвиль масованих атак. російські загарбники цілять ракетами й іранськими дронами як по об'єктах генерації, так і по системі передачі електроенергії.

Фото: ДТЕК

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-