У Києві чоловік влаштував стрілянину біля ялинкового базару і поранив перехожу

У Києві чоловік влаштував стрілянину біля ялинкового базару і поранив перехожу

Укрінформ
У Києві правоохоронці повідомили про підозру чоловіку, який влаштував стрілянину із травматичної зброї біля ялинкового базару і поранив перехожу.

Як передає Укрінформ, про це Київська міська прокуратура повідомляє у Телеграмі.

За процесуального керівництва Подільської окружної прокуратури Києва повідомлено про підозру жителю столиці за фактом вчинення хуліганських дій із застосуванням пристрою, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень (ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України).

Згідно з матеріалами слідства, підозрюваний, перебуваючи біля ялинкового базару у Подільському районі, вступив у конфлікт з незнайомим йому чоловіком. Під час сутички підозрюваний дістав травматичний пістолет, спрямував його у бік опонента та вистрілив в землю.

Чоловік, у якого стріляли, намагався втекти. Тоді підозрюваний здійснив у його бік ще один постріл, однак влучив у перехожу.

Зловмисника затримали на місці події. Правоохоронці вилучили у нього пістолет і дозвіл на користування ним. Також у затриманого виявили редакційне посвідчення столичного інтернет-видання. Однак встановлено, що підозрюваний жодного відношення до редакції цього видання не має, а саме посвідчення має ознаки підроблення.

Читайте також: У центрі Парижа сталася стрілянина, є загиблі й поранені

Суд обрав чоловіку запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, який прокуратура оскаржує.

Як повідомляв Укрінформ, на початку грудня столичні правоохоронці затримали чоловіка за стрілянину у торговому центрі на Райдужному масиві. На місці події правоохоронці з'ясували, що між продавцем і відвідувачем виник раптовий конфлікт, під якого продавець тричі вистрілив у підлогу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-