У Києві великих новорічних святкувань не буде - вночі діє комендантська година

У Києві великих новорічних святкувань не буде - вночі діє комендантська година

Укрінформ
У Києві не передбачається великих святкувань у новорічну ніч і на Різдво з огляду на те, що діє режим комендантської години.

Про це в ефірі телеканалу «Київ» заявив заступник Київського міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко, передає кореспондент Укрінформу.

«Зважаючи на те, що у Києві продовжує діяти режим комендантської години, швидше за все, що він буде діяти і на Новий рік, і новорічну ніч кожен з нас буде зустрічати з родинами. Тому жодних великих святкувань Нового року та Різдва Христового у столиці не буде», - заявив секретар Київради.

Читайте також: У Києві засвітили головну ялинку

Утім, за його словами, кияни зможуть відчути святковий настрій, адже на Софійській площі встановлена головна ялинка країни. Крім того, новорічні деревця встановлюють в адміністративних районах, а також приватний бізнес.

«І головне, що до цього також долучилися наші співгромадяни, які у кожному з мікрорайонів намагаються відчути дух свята і прикрасити ялинку у парку або сквері», - зауважив Бондаренко.

На його думку, це чудова ініціатива, адже «ми не маємо дати права рф вкрасти у нас ні Різдво, ні Новий рік».

Секретар Київради також запевнив, що ілюмінацію на головній ялинці вмикатимуть на Різдво і Новий рік, намагатимуться його вмикати й в інші дні ввечері. «Але ялинка не буде підсвічуватися під час повітряних тривог», - сказав посадовець.

Читайте також: У Києві розпочинають роботу ялинкові ярмарки

Водночас він закликав мешканців столиці максимально враховувати безпекові застереження під час святкувань та обираючи місце для розваг дітей.

«Обстріли столиці не припиняються. Відповідно, я вважаю, що батьки мають поставитися відповідально до цього і обирати ті об’єкти, де є найближчі укриття, і дотримуватися безпекового режиму, який наразі діє у Києві», - зазначив заступник Київського міського голови.

Як повідомлялося, 19 грудня на Софійській площі у Києві засвітили вогні на головній ялинці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-