Колишнього боксера засудили до 10 років ув’язнення за вбивство киянина

Колишнього боксера засудили до 10 років ув’язнення за вбивство киянина

Укрінформ
Колишнього боксера засудили до 10 років позбавлення волі за вбивство жителя Києва восени 2021 року.

Як передає Укрінформ, про це Київська міська прокуратура повідомляє у Телеграмі.

За підтримання публічного обвинувачення Печерської окружної прокуратури Києва суд оголосив обвинувальний вирок 33-річному уродженцю Горлівки Донецької області за фактом вчинення умисного вбивства (ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України).

Встановлено, що обвинувачений, колишній боксер, деякий час проживав у квартирі 42-річного потерпілого на бульварі Дружби Народів.

16 листопада 2021 року між чоловіками виник конфлікт, у ході якого зловмисник завдав киянину смертельний удар кулаком в голову.

Читайте також: На Чернігівщині російського військового засудили до 11 років в’язниці

«Після вбивства зловмисник ще два дні проживав в квартирі, де знаходилося тіло потерпілого, а потім вирішив позбутися його шляхом розчленування. Рештки тіла чоловік спакував у заздалегідь заготовлені мішки, виніс на смітник, а помешкання ретельно вимив із застосуванням сильнодіючого миючого розчину», - ідеться в повідомленні.

За даними слідства, підозрюваний планував ще якийсь час пожити у квартирі вбитого, повідомляючи його родичам, що потерпілий у стані алкогольного сп'яніння пішов у невідомому напрямку та не повернувся.

Ідентифікувати особу жертви вдалося завдяки низці експертиз шляхом порівняння із зразками ДНК його родичів, які на той момент мешкали в Грузії.

Читайте також: Наркодилера, який збував кокаїн у нічних клубах столиці, засудили до 5 років в’язниці

Підозрюваного затримали в Дарницькому районі столиці. Чоловік переховувався і збирався виїхати за кордон. Раніше він вже був засуджений за квартирні крадіжки та розбій.

Суд визнав чоловіка винним в умисному вбивстві та призначив йому покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

До вступу вироку у законну силу обвинувачений перебуватиме під вартою.

Як повідомляв Укрінформ, у листопаді жителя Київської області засудили до 15 років позбавлення волі за жорстоке вбивство подружжя підприємців з Волинської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-