У столиці зранку рівень забрудненості повітря дуже низький

У столиці зранку рівень забрудненості повітря дуже низький

Укрінформ
У Києві станом на ранок 28 листопада рівень забрудненості повітря дуже низький, радіаційний фон – у нормі.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації, передає Укрінформ.

“Станом на 08:00 28 листопада рівень забрудненості атмосферного повітря в Києві дуже низький. Радіаційний фон у всьому місті – в нормі. Про це повідомляє Управління екології та природних ресурсів КМДА”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на правому березі на стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Щусєва, 20 загальний індекс якості повітря – 6 (дуже низький рівень забрудненості). Радіаційний фон при контрольній нормі у 0,26 мкЗв/год становить 0,11 мкЗв/год.

Також на стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою просп. Правди, 64-Г загальний індекс якості повітря – 7 (дуже низький рівень забрудненості). Радіаційний фон становить 0,11 мкЗв/год.

Читайте також: Києву повернули тепло, воду та світло

Водночас на лівому березі на стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Харківське шосе, 7/1 загальний індекс якості повітря – 11 (дуже низький рівень забрудненості). Радіаційний фон становить 0,11 мкЗв/год.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві працює понад 430 пунктів обігріву, на випадок надзвичайної ситуації столична влада готує ще 100 таких пунктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-