У Києві призупинили рух трамваїв

У Києві призупинили рух трамваїв

Укрінформ
У столиці тимчасово припинили роботу трамваї та фунікулер.

Про це повідомили у КМДА, передає Укрінформ.

«У столиці через необхідність обмежити споживання електроенергії тимчасово припинили роботу трамваї. Після стабілізації ситуації з енергопостачанням трамваї відновлять роботу, але збільшать інтервал руху до 40 хвилин», - йдеться у повідомленні.

Про відновлення роботи трамваїв зі збільшеним інтервалом руху буде повідомлено додатково.

Зазначається, що також тимчасово призупинено роботу столичного фунікулера.

«Такий графік руху електротранспорту буде застосовуватись до стабілізації ситуації в енергосистемі країни», - додали в КМДА.

Повідомляється також, що через пошкодження енергосистеми поїзди столичного метро відсьогодні й до стабілізації ситуації курсуватимуть з інтервалом 10 хвилин.

«Інтервали руху поїздів метро становитимуть близько 10 хвилин у зв’язку з необхідністю обмежити споживання електроенергії через черговий російський масований обстріл енергосистеми країни. Такий графік руху буде застосовуватись відсьогодні до стабілізації ситуації в енергосистемі країни», – йдеться у повідомленні КП «Київський метрополітен», який цитує КМДА.

Читайте також: Ракетний удар по Києву: кількість постраждалих зросла до дев’яти

Як повідомляв Укрінформ, у Києві 23 листопада зафіксовано дев'ять влучань російських ракет по об’єктах критичної інфраструктури, проте міська влада обіцяє надвечір відновити електро- і водопостачання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-