Київ повертається до відключень світла за графіками - Кличко

Київ повертається до відключень світла за графіками - Кличко

Укрінформ
Електропостачання у Києві повернулося до відключень за графіками, теплопостачання в оселях киян є, електротранспорт у місті працює, ключові приміщення столиці забезпечені електрогенераторами.

Про це заявив Київський міський голова Віталій Кличко в ефірі телемарафону "Єдині новини", передає Укрінформ.

"Це була найбільша атака за 9 місяців на столицю України. Хочу подякувати силам ППО, які збили всі ракети, що летіли на Київ. Мережа енергопостачання в Києві зав'язана з єдиною системою країни. Ми знаємо, що були враження по всій Україні, тому відключили світло в більшості осель у місті. Зараз енергопостачання повернулося до попереднього стану, і ми повертаємося до планових відключень за графіками", – сказав Кличко.

Він підкреслив, що ситуація з дефіцитом електроенергії в Києві залишається складною, але, тим не менше, наслідки вчорашнього обстрілу на енергопостачання впливу не мали.

Також він охарактеризував ситуацію з теплопостачанням і електротранспортом.

"Тільки що пройшла нарада, де ми розглядали стан системи теплопостачання. Можу сказати, що всі оселі, всі домівки киян зараз знаходиться з теплопостачанням. Також вчора на короткий час зупинився метрополітен. Раніше на деяких маршрутах замість тролейбусів ми запустили автобуси. Зараз перебоїв з електротранспотом у Києві немає", – зазначив Кличко.

Читайте також: У Києві відновили живлення об‘єктів критичної інфраструктури

Водночас мер Києва додав, що всі ключові приміщення, які забезпечують життєдіяльність міста, лікарні, школи дитсадки забезпечені електрогенераторами. Додатково Київ отримує генератори від європейських партнерів.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві внаслідок вчорашньої масованої атаки пошкоджено два житлові будинки, в одному з них загинула літня жінка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-