Київ потрапив до однієї з номінацій нагороди Smart City Awards

Київ потрапив до однієї з номінацій нагороди Smart City Awards

Фото
Укрінформ
Київ потрапив до однієї із номінацій престижної міжнародної нагороди Smart City Awards.

Як передає Укрінформ, про це Київський міський голова Віталій Кличко повідомив у Телеграмі.

«Взяв участь у відкритті виставки Smart City Expo, де цього року Київ вперше представлений серед учасників. Столиця України потрапила до однієї з номінацій престижної нагороди Smart City Awards», - зазначив Кличко.

Він виступив на початку дискусії «Будуємо Київ, готовий до викликів майбутнього» та презентував досягнення української столиці як «розумного» міста.

За його словами, в умовах війни, коли постало питання виживання, коли ворог стояв біля столиці, киянам потрібно було захистити себе та своїх близьких; знайти, де купити необхідні продукти та ліки; мати інформацію про те, які сервіси доступні.

Тож додаток «Київ Цифровий» у найскладніші часи став у нагоді жителям столиці як цифровий помічник, як один з інструментів супротиву, заявив Кличко.

«Київ готовий ділитися своїми практиками змін, бо в багатьох з них є першим і найкращим. А також вдячний партнерам за будь-яку допомогу у впровадженні технологій, що сприяють комфорту та безпеці мешканців міста», - підкреслив Кличко.

Читайте також: Кияни підтримали повернення історичних назв 32 проспектам, провулкам і площам

Як повідомляв Укрінформ, Київ увійшов до фіналістів премії World Smart City Awards і претендує на звання «найрозумнішого міста у світі».

Smart City Expo World Congress – міжнародна виставка інтелектуальних систем і технологій створення «розумних міст».

Фото: Віталій Кличко, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-