Київ став фіналістом World Smart City Awards

Київ став фіналістом World Smart City Awards

Укрінформ
Українська столиця потрапила у фіналісти премії World Smart City Awards і претендує на звання "найрозумнішого" міста у світі”.

Про це повідомив Київський міський голова Віталій Кличко у Телеграмі, передає Укрінформ.

“З приємних новин. Київ потрапив у фіналісти World Smart City Awards та претендує на звання "найрозумнішого" міста у світі”, - зазначив Кличко.

Він наголосив, що World Smart City Awards — одна з найпрестижніших премій у світі, якою відзначають інноваційні міста та проєкти. Вперше в історії українське місто претендує на головну нагороду.

“Як зазначено на сайті конкурсу, “у протистоянні військовій агресії росії, київська влада демонструє, як цифрові технології допомагають містам залишатися стійкими. - Зосереджуючись на громадській безпеці, системі мобільності та працюючи над переведенням всіх сервісів для містян в онлайн режим”, - додав мер Києва.

Також Віталій Кличко зауважив, що цього року World Smart City Awards отримала заявки з понад 60 країн світу. Фіналістами у номінації City Award також стали Сеул, Торонто, Сідней, Богота і Курітіба.

Офіційно переможців оголосять 16 листопада на конгресі Smart City Expo в Барселоні.

Читайте також: Кличко показав міністру юстиції Німеччини наслідки російських обстрілів у центрі Києва

Як повідомляв Укрінформ, у Києві оплата за проїзд банківською карткою вже доступна у всіх видах комунального громадського транспорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-