Частина систем моніторингу повітря у Києві не працює через перебої з електрикою

Частина систем моніторингу повітря у Києві не працює через перебої з електрикою

Укрінформ
У Києві у зв’язку з перебоями з електропостачанням система моніторингу повітря працює в обмеженому режимі.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації, передає Укрінформ.

“Через регулярні відключення електроенергії в Києві частина міських пунктів спостереження за станом атмосферного повітря не функціонує. За інформацією з працюючих пунктів моніторингу, які розташовані на лівому березі, станом на 9:00 2 листопада рівень забрудненості атмосферного повітря у Києві перебуває в межах середнього та високого. Перевищень гранично допустимих концентрацій не виявлено. Радіаційний фон – у нормі”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Для киян опублікували оновлені графіки відключень електроенергії

Зазначається, що на стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Харківське шосе, 7/1 загальний індекс якості повітря – 82 (високий рівень забрудненості). Він обумовлений підвищеними показниками забрудненості дрібнодисперсним пилом. Радіаційний фон, при контрольній нормі у 0,26 мкЗв/год, становить 0,10 мкЗв/год.

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Архітектора Вербицького, 26 загальний індекс якості повітря – 53 (середній рівень забрудненості), зумовлений підвищеними показниками забрудненості дрібнодисперсним пилом. Радіаційний фон, при контрольній нормі у 0,26 мкЗв/год, становить: 0,10 мкЗв/год.

За даними ДУ «Київський міський центр контролю та профілактики хвороб МОЗ», атмосферне повітря та радіаційний фон у місті перебувають в нормі. Перевищень гранично допустимих концентрацій не виявлено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-