Наразі у звичайному режимі працюють 60% столичних дитсадків

Наразі у звичайному режимі працюють 60% столичних дитсадків

Укрінформ
У столиці наразі у звичайному режимі працюють 483 дитячих садочки різних типів і форм власності.

Про це у Фейсбуці написав мер Києва Віталій Кличко, передає Укрінформ.

«Сьогодні в столиці в звичайному режимі працюють 483 дитячих садки різних типів та форм власності. Це приблизно 60% від загальної кількості закладів. З них - 375 комунальних садочків та 108 приватних закладів», - уточнив він.

Також Кличко розповів історію про 31-річну виховательку одного зі столичних комунальних садочків Тетяну Гайдай. За його словами, ця молода жінка неймовірно любить дітей та свою професію і робить усе можливе, аби діти, перебуваючи поза межами дому - у садочку, були в безпеці.

«Тетяна переконана, що попри війну дітлахи повинні мати нормальне дитинство - з іграми, віршами та піснями, з костюмами на свята. Головним своїм завданням вважає навчити дітей жити в соціумі - ладнати з іншими дітьми, з дорослими, виховати свідомих українців, які розрізняють, що таке добро, а що – зло», - написав мер.

Читайте також: Кличко каже, що дефіцит електроенергії у Києві планують усунути за два-три тижні

Чиновник зазначив, що Гайдай працює у сфері освіти вже 10 років, і усі - в одному садочку.

«До речі, цей садок з початку повномасштабного вторгнення росії радо прийняв 16 дітей-переселенців з півдня та сходу. А також - 5 працівників, які були вимушені переїхати із зони бойових дій», - заявив Кличко.

Як повідомлялося, 28 жовтня Кличко заявив, що дефіцит електроенергії у Києві становить від 20 до 50%, і щоб уникнути блекауту, її варто економити.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-