У Києві висадили алею дерев у пам'ять про Романа Ратушного

У Києві висадили алею дерев у пам'ять про Романа Ратушного

Укрінформ
По вулиці Протасів Яр висадили алею дерев на знак пам'яті про київського активіста, захисника України Романа Ратушного. Загалом було висаджено 37 дубів, ялин і беріз.

Про це повідомляють у Київській міській раді, передає Укрінформ.

Разом з комунальниками та мешканцями району висаджували дерева генеральний директор КО «Київзеленбуд» Олексій Король і начальник Управління екології та природних ресурсів КМДА Олександр Возний.

Як зазначив генеральний директор КО «Київзеленбуд» Олексій Король, Роман Ратушний був учасником Революції Гідності, з перших днів повномасштабної російсько-української війни зі зброєю в руках боронив Київ, а згодом воював на Сумщині та під Ізюмом, де загинув обороняючи Україну.

«Кожен з нас повинен пам'ятати усіх, хто віддав життя за вільне майбутнє України. Одним з таких був Роман Ратушний. Він боровся за екологічне сьогодення й майбутнє Києва, очолював Громадську організацію «Захистимо Протасів Яр», а з початком повномасштабного вторгнення вступив до лав Збройних сил України. На знак пам'яті про Романа Ратушного, – громадського діяча та захисника України, недалеко від муралу, названого на його честь, висадили дуби, ялини та берези», – розповів Король.

Він додав, що алея стане символом мужності та незламності кожного, хто боронить нашу країну від окупантів.

Читайте також: У Києві з’явилася вулиця Романа Ратушного

Раніше Укрінформ повідомляв, що із бюджету міста Києва не виділяли додаткових коштів на добудову Подільсько-Воскресенського мосту. Як повідомив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко, фінансування будівництва наразі не здійснюється взагалі, а у змінах до бюджету Києва відображено кошти дорожньої субвенції, погоджені державою ще на початку року.

Фото: Київрада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-