У Києві під час тривог наземний транспорт зупинятимуть - Поворозник

У Києві під час тривог наземний транспорт зупинятимуть - Поворозник

Укрінформ
У столиці швидко відновили роботу транспорту, але під час повітряних тривог наземний транспорт зупинятиметься.

Про це під час брифінгу в Медіацентрі Україна — Укрінформ заявив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник, передає кореспондент Укрінформу.

«По транспорту ми продовжуємо працювати за схемою, яка була відпрацьована з початку повномасштабної війни. Де можливо на сьогодні транспортна схема працює. Включаючи і бульвар Тараса Шевченка, де після вибуху вже вчора ввечері було відремонтовано контактну мережу для руху тролейбусів світлофори, саму дорогу і там немає сьогодні проблем», - сказав Поворозник.

Читайте також: Вінниця відправила три автобуси для відновлення громадського транспорту Дніпра

Він зауважив, що під час повітряної тривоги у Києві не працюють наземний транспорт і наземна частина метрополітену.

«Ми багато дискутували щодо цього рішення. Але вчорашня світлина з Дніпра, що облетіла всі мережі, показала як снаряд впав за 10-15 метрів перед тролейбусом, який їхав по маршруту. Тож у такі моменти всі люди повинні знаходитися в укриттях. Тому у нас зупиняється наземний транспорт і наземна частина метро», - пояснив перший заступник голови КМДА.

Також він нагадав, що столичне метро у підземній частині використовується як бомбосховище. Зокрема, вчора була припинена робота метрополітену під час повітряної тривоги, враховуючи те, що на станціях була дуже велика кількість людей, які шукали прихисток.

Читайте також: У Хмельницькому задля економії більшість тролейбусів замінять на автобуси та маршрутки

Як повідомляв Укрінформ, у столиці відновлено подачу електрики і води, але ще продовжуються відновлювальні роботи на ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6, де були влучання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-