У Києві відновили подачу світла та води - Поворозник

У Києві відновили подачу світла та води - Поворозник

Укрінформ
У столиці відновлено подачу електрики і води, але ще продовжуються відновлювальні роботи на ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6, де були влучання.

Про це під час брифінгу в Медіацентрі Україна — Укрінформ заявив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник, передає кореспондент Укрінформу.

«Вчорашній день для Києва був важкий. Найжахливіша трагедія, з людської точки зору, сталася на перехресті вулиці Володимирської та бульвару Тараса Шевченка, де загинули люди і було багато травмованих. Були також завдані удари по об’єктам критичної інфраструктури. На щастя, нам вдалося задіяти всі свої резерви та можливості і місто залишилося зі світлом. Ми протягом доби (і зараз закінчуємо деякі роботи) практично відновили вже інфраструктуру, яка була пошкоджена. Крім, звичайно, важливих об’єктів інфраструктури — там ще продовжуються роботи», - сказав Поворозник.

Він додав, що на перехресті Володимирської та бульвару Тараса Шевченка вже на сьогодні було відновлено рух, хоча тут було пошкоджено і водогін, і дощову каналізацію.

Читайте також: ​З «мосту Кличка» прибрали пошкоджене вибухом від російської ракети скло

Водночас ще продовжуються відновлювальні роботи на ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6, де були влучання.

«На сьогодні всі жителі Києва мають і світло, і воду... Єдине, що просимо: з 17-ї до 22-ї години не включати потужних електроприладів, максимально заощаджувати електроенергію у пікові години навантаження», - зауважив Поворозник.

Він пояснив, що це робиться для того, щоб резервна систем, яка на сьогодні працює в місті, мала можливість забезпечити всіх електроенергією.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві фахівці демонтували пошкоджені вибухом російської ракети елементи скла на пішохідно-велосипедному мосту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-