Відключень електроенергії в Києві сьогодні не буде – Кличко

Відключень електроенергії в Києві сьогодні не буде – Кличко

Укрінформ
Ситуацію з електропостачанням в столиці на сьогоднішній день вдалося стабілізувати, тому відключень електроенергії не планується.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко в ефірі телемарафону "Єдині новини", передає Укрінформ.

"Учора були тимчасові відключення у зв'язку з пошкодженням системи електропостачання. На сьогодні, за наданою мені інформацією, ми стабілізували ситуацію. Тому на сьогоднішній день ніяких відключень не буде", - сказав він.

Водночас мер наголосив, що повідомлення про можливі відключення задля стабілізації мережі будуть опубліковані на сайті Київської міської державної адміністрації.

Читайте також: У Києві та області запровадили погодинні відключення електроенергії

Також Кличко зауважив, що не зважаючи на обстріли енергетичної інфраструктури, графік опалювального сезону в Києві залишатиметься без змін.

"Поки що підключення виключно за заявками здійснюватиметься для медичних закладів, зокрема, пологових будинків. Усі інші об'єкти підключатимуться до централізованого опалення відповідно до погодних умов", - сказав він.

Також міський голова порекомендував містянам підготуватися до опалювального сезону, у тому числі, утеплити помешкання і приготувати теплі речі.

Повідомлялося, що для забезпечення балансу енергосистеми після масованої російської ракетної атаки 10 жовтня по енергетичній інфраструктурі в Києві ДТЕК впровадило графіки аварійного відключення електропостачання, які оновлюватимуться кожного дня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-