Кличко радить киянам залишатися в укриттях -  загроза нових ударів триває

Кличко радить киянам залишатися в укриттях - загроза нових ударів триває

Укрінформ
Киянам для перебування в укриттях варто узяти теплий одяг, воду, запас їжі, зарядні пристрої для телефонів.

Про це в Телеграмі написав Київський міський голова Віталій Кличко, передає Укрінформ.

«Російські терористи не зупиняються. Атакують всі регіони України. Загроза нових ударів триває. Для перебування в укриттях візьміть теплий одяг, воду, запас їжі, зарядні пристрої для телефонів. У місто поки не виїжджайте», - зазначив мер.

За його словами, підземні станції метрополітену працюють як укриття, пасажирів метро зараз не перевозить.Усі міські служби працюють в режимі надзвичайної ситуації.

«Оперативно реагують на ситуацію та долають наслідки ударів ворога. Зберігаємо спокій і діємо виважено. Разом ми вистоїмо», - додав Кличко.

Як повідомляв Укрінформ, Київський міський голова Віталій Кличко раніше інформував про те, що зафіксовано кілька влучань в об'єкти критичної інфраструктури.

Через обстріли з боку армії росії у Шевченківському районі столиці у понеділок загинуло вісім чоловік та 24 людини були травмовані.

У понеділок вранці унаслідок ворожих ракетних обстрілів пролунали вибухи у Києві, Хмельницькому, Львові, Житомирі та Дніпрі, на Тернопільщині та Вінниччині спрацювала ППО, на Миколаївщині збили кілька ворожих ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-