Столиця отримала близько 47 тисяч доз вакцини Comirnaty від COVID-19

Столиця отримала близько 47 тисяч доз вакцини Comirnaty від COVID-19

Укрінформ
Київ отримав 46 800 доз вакцини Comirnaty (Pfizer) для проведення імунопрофілактики від COVID-19.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба КМДА з посиланням на директорку Департаменту охорони здоров’я Валентину Гінзбург.

«На сьогодні близько 80% у загальній статистиці вакцинації – введення бустерних доз. І сьогодні їх знову можна зробити, зокрема і Pfizer. Тож запрошуємо містян до пунктів щеплень», – сказала Гінзбург.

Вона нагадала, що вакцинація від COVID-19 проводиться у центрах первинної медико-санітарної допомоги та консультативно-діагностичних центрах. Також продовжується робота Центрів масової вакцинації у ТРЦ «Gulliver», «River Mall», «Універмаг «Україна». Крім того, на базі комунальних закладів охорони здоров’я функціонують мобільні бригади, які за заявками можуть виїжджати на вакцинацію організованих колективів.

Читайте також: Чим краще "вколотися", щоб чекати вірус у "всеозброєнні"

Гінзбург зазначила, що з початку повномасштабних воєнних дій у столиці було введено понад 180 тисяч доз вакцини від COVID-19.

Як повідомляв Укрінформ із посиланням на заступника міністра охорони здоров’я – головного державного санітарного лікаря Ігоря Кузіна, МОЗ своїм наказом дозволило робити другу бустерну дозу всім охочим, а також вакцинувати від COVID-19 дітей віком 5-11 років.

Фото: ЮНІСЕФ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-