У Києві в ДТП постраждали 23 пасажири маршрутки

У Києві в ДТП постраждали 23 пасажири маршрутки

Фото
Укрінформ
У Києві сьогодні у дорожньо-транспортній пригоді за участі автомобіля Mercedes-Benz та маршрутного таксі постраждали 23 людини.

Як передає Укрінформ, про це відділ комунікації поліції Києва повідомляє у Фейсбуці.

Аварія сталася сьогодні близько 09:00 на Повітрофлотському проспекті у Солом’янському районі столиці. На місце події виїхали слідчі з розслідування ДТП Головного управління поліції Києва, патрульні та швидка медична допомога.

Попередньо встановлено, що водій Mercedes-Benz не дотримався безпечної дистанції та в’їхав у маршрутку, яка рухалась попереду. Водій маршрутки не впорався з керуванням та врізався в електроопору зовнішнього освітлення. У результаті постраждали 23 пасажири маршрутки, зокрема троє неповнолітніх. Людей з різними травмами доставили до лікарень.

Читайте також: На Львівщині у ДТП загинули четверо людей, серед них - дитина

28-річного водія легковика затримали і помістили до ізолятора тимчасово тримання.

За даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Як повідомляв Укрінформ, Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди, що сталась у середмісті Києва 14 вересня. Легковик зіткнувся з автівкою Президента України і машинами супроводу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-