Фінанси, виділені київським депутатам, спрямують на допомогу переселенцям - Київрада

Фінанси, виділені київським депутатам, спрямують на допомогу переселенцям - Київрада

Укрінформ
Кошти Програми вирішення депутатами Київської міської ради соціально-економічних проблем, виконання передвиборчих програм та доручень виборців в умовах воєнного стану передадуть на допомогу переселенцям.

Таке рішення було ухвалене 71 депутатом на пленарному засіданні ІІ сесії Київської міської ради, повідомляєУкрінформ з посиланням на пресслужбу відомства.

«Мова йде про громадян, які прибули у столицю з районів проведення воєнних дій, тимчасово окупованих територій, оточених окупантами або розташованих на лінії зіткнення населених пунктів та міст. Необхідно передбачити дієві механізми для того, щоб допомогти нашим співгромадянам освоїтись у новому місті та забезпечити їх першочергові потреби», - зазначила депутат Київради Людмила Ковалевська.

Вона також повідомила, що переселенці можуть отримати матеріальну допомогу, направивши заяву на ім’я депутатів Київради.

Читайте також: Допомогу від міжнародних благодійників уже отримали 2,7 мільйона внутрішніх переселенців - Верещук

Зазначається, що звернення буде опрацьовано співробітниками громадських приймалень, а розмір матеріальної допомоги буде визначено згідно з обставинами, що склалися.

Київрада інформує, що заява має містити перелік фактів, що обґрунтовують надання допомоги. Заразом прохач повинен додати копії документів - на посвідчення особи та підтвердження громадянства України, про реєстраційний номер облікової картки платника податків, а також довідки про взяття на облік ВПО.

Як повідомляв Укрінформ, на середину липня в Києві зареєструвалися близько 100 тисяч ВПО, серед яких 15 тисяч - діти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-