У Києві відсьогодні починають відновлювати гаряче водопостачання

У Києві відсьогодні починають відновлювати гаряче водопостачання

Укрінформ
ТОВ «Євро-Реконструкція» починає підключення до гарячого водопостачання будинків у Києві, які входять до зони теплопостачання підприємства.

Про це повідомляється на сайті ТОВ «Євро-Реконструкція».

«З 26 серпня 2022 року виконавець послуг ТОВ «Євро-Реконструкція» сумісно з оператором зовнішніх інженерних мереж КП «Київтеплоенерго» забезпечить відновлення надання послуги з постачання гарячої води до Ваших будинків», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: В Україні з 24 лютого споживання електроенергії знизилося на 30%

У компанії пояснюють, що підключення водопідігрівачів та систем гарячого водопостачання будинків буде здійснюватися поетапно за участю представників виконавця послуг, оператора зовнішніх інженерних мереж та балансоутримувачів (управителів) будинків.

ТОВ «Євро-Реконструкція» перепрошує за вимушені перерви в наданні послуг з постачання гарячої води, які сталися внаслідок повномасштабного вторгнення військ російської федерації до нашої держави, що призвело до різкого загострення енергетичної кризи в Україні та необхідності ретельної підготовки до одного з найскладніших опалювальних періодів 2022-2023 років.

Також компанія звертається до споживачів з проханням здійснювати своєчасну та повну оплату за надані послуги, «тим самим забезпечуючи свій особистий внесок у загальну Перемогу та стабілізацію енергетичної ситуації в нашій державі».

Читайте також: Зеленський підписав закон про заборону підвищувати тарифи на тепло та гарячу воду для населення

Раніше повідомлялося, що випробування теплових мереж, зони теплопостачання підприємства, на гідравлічну щільність та міцність проведено. Й продовжується поетапне підключення та заповнення усіх теплових мереж від теплового джерела ТОВ «Євро-Реконструкція». Орієнтовним терміном завершення робіт було названо 25 серпня 2022 року.

До зони теплопостачання компанії входить більшість житлових будинків у Дніпровському й Дарницькому районах столиці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-