У Києві затримали чоловіка, який у метро розпилив сльозогінний газ в обличчя жінці

У Києві затримали чоловіка, який у метро розпилив сльозогінний газ в обличчя жінці

Укрінформ
У Києві правоохоронці затримали чоловіка, який у переході метро розпилив сльозогінний газ жінці в обличчя.

Про це Відділ комунікації поліції Києва повідомляє у Фейсбуці, передає Укрінформ.

У поліції зазначають, що 4 серпня жінка повідомила, що у переході до станції метро “Площа Льва Толстого” невідомий чоловік без жодних на те причин розпилив їй в обличчя сльозогінний газ.

Правоохоронці швидко встановили особу правопорушника і затримали його. Це киянин, 1970 року народження, який має декілька судимостей за пограбування та розбійний напад.

Крім того, раніше затриманий скоїв крадіжку у приміщенні кафе на вулиці Богдана Хмельницького, де викрав у відвідувача барсетку з грошима у сумі 1500 доларів та 600 гривень. За цим фактом йому повідомили про підозру, кримінальне провадження з обвинувальним актом уже скерували до суду.

Щодо порушника розпочали кримінальне провадження за ст. 125 Кримінального кодексу України – умисне легке тілесне ушкодження. Поліцейські перевіряють причетність чоловіка до скоєння інших злочинів на території Києва.

Читайте також: У київському метро невідомий розпилив сльозогінний газ

Як повідомляв Укрінформ, за даними Національної поліції, від початку повномасштабного вторгнення росії рівень злочинності в Україні впав у середньому на 30 – 40%, у деяких областях – на 50%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-