У Києві запускають новий тролейбусний маршрут

У Києві запускають новий тролейбусний маршрут

Укрінформ
У Києві у зв’язку з відновленням контактної мережі на проспекті Перемоги від завтра запрацює низка тролейбусних маршрутів.

Про це перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"На проспекті Перемоги відновили тролейбусну контактну мережу, яка була зруйнована внаслідок збройної агресії рф проти України. Відзавтра, 27 липня, поновлять роботу тролейбуси №№ 5, 7 та розпочне роботу новий тролейбусний маршрут № 5Д", – зазначив Поворозник.

Зокрема, за постійною схемою буде організований рух тролейбусного маршруту №5 від вулиці Білицької до станції метро "Площа Льва Толстого" та тролейбусного маршруту №7 від вулиці Чорнобильська до станції метро "Площа Льва Толстого".

Читайте також: У Києві відновили роботу трамваї до Пущі-Водиці

Від проспекту Свободи до станції метро "Площа Льва Толстого" буде запущений новий тролейбусний маршрут №5Д. Водночас рух тимчасового тролейбусного маршруту № 5А від вулиці Білицької до вулиці Чорнобильської припиняється.

Як повідомляв Укрінформ, з 25 липня по 1 серпня у Києві через ремонтні роботи на вулиці Глибочицькій будуть змінені маршрути трамваїв №№ 14,18. Зокрема, щоденно з 11:00 до 13:00 рух трамваїв на ділянці від Контрактової площі до вулиці Січових Стрільців буде закритий.

Фото: Микола Поворозник, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-