Театр юного глядача покаже виставу в «Охматдит»

Театр юного глядача покаже виставу в «Охматдит»

Укрінформ
Київський академічний театр юного глядача на Липках покаже свою репертуарну виставу «Догоридригом» у НДСЛ «Охматдит» для дітей, які через стан здоров’я не можуть відвідати театр.

Про це Укрінформу повідомив директор-художній керівник ТЮГу Слава Жила.

«Ми ближче до дітей, ніж здається. І якщо хтось із глядачів не може прийти до нас у ТЮГ, то ми їдемо до них. Ніхто не може бути осторонь від добрих справ, і ми також шукаємо можливості допомагати», — сказав він.

Показ вистави «Догоридригом» запланований на 3 серпня в НДСЛ «Охматдит» (вулиця В‘ячеслава Чорновола, 28/1).

Читайте також: Театр імені Лесі Українки перейменували – із назви прибрали «російської»

Режисерка вистави - Вікторія Філончук, авторка - Ксенія Драгунська, акторський склад: Ігор Пісний, Кароліна Пампуха, Василь Ключніков, Анастасія Бащенко, Валерія Чайковська, Галина Тарасова, Надія Трибун.

На думку авторів вистави «Догоридригом», вона особливо актуальна у наш час, адже ця історія про те, що цінувати ми починаємо тільки тоді, коли втрачаємо.

«У цій веселій і водночас повчальній казці про пригоди дівчинки Лізи та її бабусі кожен упізнає себе — і діти, й дорослі. До того ж, це вистава — гра, тому діти зможуть долучитися до магії театру й відволіктися», - додали в театрі.

Наразі ТЮГ — один із небагатьох столичних театрів, який поновив роботу, підлаштовуючись під реалії воєнного часу. На Малій сцені тривають репетиції нової вистави «Благослови звірів і дітей» режисерки Валерії Федотової, поновлюється вистава «Вождь червоношкірих».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-