У Дарницькому районі ремонтують дві пошкоджені обстрілами багатоповерхівки

У Дарницькому районі ремонтують дві пошкоджені обстрілами багатоповерхівки

Фото
Укрінформ
У Дарницькому районі Києва розпочалися роботи з відновлення двох багатоквартирних житлових будинків, які найбільше постраждали внаслідок ворожих обстрілів.

Про це повідомляють на сайті Київської міської державної адміністрації з посиланням на Дарницьку РДА, передає Укрінформ.

Йдеться про будинки на вул. Крушельницької та вул. Кошиця. Замовником робіт призначено КП з питань будівництва житлових будинків «Житлоінвестбуд-УКБ». Як зазначили у Дарницькій РДА, у повному обсязі виконають відновлення фасаду будинку, скління та ремонт пошкоджених квартир і місць загального користування.

У Дарницькому районі столиці ремонтують дві пошкоджені обстрілами багатоповерхівки / Фото: Дарницька районна в місті Києві державна адміністрація

«Наша мета – закінчити відновлювальні роботи до початку опалювального сезону. З урахуванням енергозберігальних технологій, всі відновлені будинки будуть максимально енергоефективними та сучасними. Йдеться про принаймні 11 житлових будинків (у столиці - ред.)», - підкреслив заступник голови КМДА В‘ячеслав Непоп.

Читайте також: У Києві оновлюють бруківку на Подільському узвозі

У КМДА нагадали, що у червні місто розпочало відновлення 11 житлових будинків, які зазнали найбільших руйнувань внаслідок ракетних обстрілів російськими загарбниками. Загалом же у столиці пошкоджено понад 640 інфраструктурних об’єктів та житлових будинків; вони зазнали пошкоджень різного ступеня.

На відновлювальні роботи на 360 об’єктах Київ виділив з резервного фонду міського бюджету майже 600 млн гривень. Іще 200 млн грн виділив уряд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-